Over ons

We Sell Stories

We Sell Stories is een influencer marketing bureau. Wij geloven dat er over elk product een verhaal te vertellen is. Oprechte, authentieke, frisse en mooie verhalen. Op de juiste plekken en verpakt in een aansprekende vorm, komen deze verhalen het beste tot hun recht. 

Wij zetten influencers en invloedrijke content platforms in om verhalen rond een product of boodschap te creëren. Zo geeft We Sell Stories bedrijven en organisaties toegang tot interessante doelgroepen en pakkende, vernieuwende content.

Welke doelgroep je ook wilt bereiken en welke boodschap je ook wilt vertellen, We Sell Stories ontwikkelt een influencer campagne op maat. Bijvoorbeeld in de vorm van sponsored stories, branded video’s, branded social media posts en eventueel ondersteund met banners.

Waarom influencer marketing via We Sell Stories?

Wij geloven in een persoonlijk aanpak en in het verlenen van de beste service. Daarom laten wij onze klanten niet zelf op zoek gaan in de zee van duizenden influencers, maar verbinden wij hen met zorgvuldig geselecteerde bij een merk passende bloggers, vloggers en Instagrammers die vol overtuiging achter een merk of product willen staan.

Wij werken nauw samen met de influencers in ons netwerk, waardoor wij precies weten via welke kanalen en wat voor soort uitingen een product of merk het beste tot zijn recht komt en het grootste bereik behaalt. Zo nemen wij onze klanten een hoop research- en beheerwerkzaamheden uit handen en zorgen we voor campagnes met een hoog engagement. 

Het is steeds belangrijker om de impact van campagnes te kunnen meten en analyseren. Daarom verzamelen wij alle relevante beschikbare data van een campagne en verwerken wij deze in overzichtelijk rapportages.

Door voor We Sell Stories te kiezen, kies je dus voor hoge kwaliteit campagnes en de beste service.

Influencer marketing voorbeelden?

Bekijk de voorbeeld campagnes op onze website en volg ons via Facebook en Instagram

Contact

We Sell Stories
De Stadstuin, kamer 1.1.12
Europalaan 20
3526 KS Utrecht

T: +31 (0)30 320 0443
info@wesellstories.nl

Op de hoogte blijven?

Marketing zonder data - We Sell Stories