Wat Eet Je Dan Wel

Wateetjedanwel.nl is de foodblog van Suzanne den Toom waarin zij antwoord geeft op de veelgestelde vraag van vegetariërs, veganisten en flexitariërs: wat eet je dan wel?

Suzanne wil laten zien dat leven zonder vlees helemaal niet ingewikkeld, duur, smakeloos of eentonig hoeft te zijn. Zo laat ze zien welke vegan producten je gewoon bij de supermarkt kunt kopen en deelt ze heerlijke recepten zonder vlees.

Naast over eten blogt Suzanne over onderwerpen als beauty, lifestyle, mindfulness en mode. Wat Eet Je Dan Wel is in augustus 2013 ontstaan en heeft sindsdien een grote groep vaste bezoekers opgebouwd. En de aantallen stijgen. Steeds meer mensen willen minder of geen vlees eten!

Samenwerken met of adverteren bij Wateetjedanwel.nl? Neem contact op met We Sell Stories.

Winnaar Vegan Blog Awards 2018!

Uniek bereik p.m.

25.000

Instagram

>19.600

Facebook

8.000

Bekijk meer platforms en influencers

Laden…
 • Wat Eet Je Dan Wel – Vegan foodblog

  Wateetjedanwel.nl is een foodblog waarop je het antwoord vindt op de veelgestelde vraag van vegetariërs, veganisten en flexitariërs: wat eet je dan wel?

 • Mama is thuis – mamablog

  Mamaisthuis.nl is de blog van mama Esther voor mama’s to be en mama’s die al even meedraaien. Mama Is Thuis is een groeiende blog met inmiddels 40.000 unieke bezoekers per maand en meer dan 15.000 volgers op Facebook. Samenwerken?

 • De Club van Relaxte Moeders – mamablog

  De Club van Relaxte Moeders is een mamablog, opgericht door Elsbeth. In 2012 startte ze de Facebookpagina De Club van Relaxte Moeders op (met inmiddels bijna 145.000 likes!) , toen haar boek ‘Relax Mama!’ uitkwam. De succesvolle blog volgde.

 • Ellouisa Cooking – foodblog

  Ellouisacooking.nl is de foodblog van Elisabeth. Op haar blog vind je heerlijke zoete baksels en gerechten zonder pakjes en zakjes, waarbij de Marokkaanse en Turkse keuken goed is vertegenwoordigd. Hier is ze namelijk dol op. Ellouisa cooking wordt inmiddels door 45.000 unieke bezoekers per maand bezocht en heeft bijna 25.000 likes op Facebook.

 • Citymom.nl – mamablogger

  CITYMOM is een lifestyle website en blog voor moeders uit de stad. Bettina inspireert hen over hotspots bij hen in de buurt, trends op het gebied van speelgoed, cadeaus, verzorgingsproducten, reizen, kindermode en meer.

 • Moeders Minimalisme – Duurzame lifestyle en mama blog

  Moeders Minimalisme is een lifestyle blog over genieten van kwaliteit in het leven. Over minimaliseren, je leven versimpelen en natuurlijke producten.